Olen 49-vuotias Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän varavaltuutettu sekä valtuustoryhmän sihteeri. Koulutukseltani olen julkishallinon merkonomi. Hoidan viranomaistehtäviä julkisella sektorilla, johon kuuluu myös sielunhoidollinen työ. Perheeseeni kuuluvat 13- ja 17-vuotiaat pojat.

 

Asun Vantaan Kivistössä, johon muutin Tikkurilasta v. 2020 syksyllä. Olen lähtöisin Lapista pienestä Niesin kylästä, joka sijaitsee 80 km Napapiiriltä pohjoiseen. Pääasiallisesti kaikki tarvittava saatiin suoraan luonnosta ja samalla opimme kunnioittamaan sekä suojelemaan meille suomalaisille niin pyhää ja arvokasta luontoa.

 

En ole syntynyt kultalusikka suussa, vaan osaan arvostaa tavallista elämää ja ottaa vastaan haasteet sellaisina kuin ne tulevat ilman suurempaa draamaa.

 

Olen jalat maassa -tyyppi, järki-ihminen. Luonteeltani olen suora, rohkea, peloton, oikeudenmukainen, empaattinen ja huumorintajuinen. Harrastan lenkkeilyä, elokuvia, mökkeilyä ja ruoanlaittoa. Eläinrakkaaseen perheeseemme kuuluvat myös Romeo-koira ja Sakari-kissa.

 

Olen jo kolmannen polven Perussuomalainen. Isoisäni oli Veikko Vennamon ja muiden kovan luokan miesten kanssa perustamassa vuonna 1959 Suomen Pientalopoikien Puoluetta SPP, josta myöhemmin muodostuivat Suomen Maaseudun Puolue SMP ja Perussuomalaiset. Poliittiset arvoni ja periaatteeni olen ammentanut jo synnyinkodistani. Perussuomalaiset on tässä ajassa ainoa puolue, joka aidosti ajaa arvojani koti, uskonto ja isänmaa.

 

Toimin tulevan valtuustokauden seuraavissa luottamustehtävissä: Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden lautamies, kaupunkitilalautakunnan varsinainen jäsen sekä tiedekeskussäätiön valtuuskunnan jäsen.

 

Toivon, että otat rohkeasti minuun yhteyttä mieltäsi askarruttavissa asioissa, jotka liittyvät Vantaan kehittämiseen ja mahdollisiin ongelmakohtiin. Tehdään yhdessä Vantaasta  parempi ja turvallisempi paikka asua ja elää. 

 

Periksi ei anneta!