Turvallinen, ihmisten ja yrittäjien kokoinen Vantaa

Alueiden segregaatio ja ghettoutuminen on estettävä.  Tarvitsemme myös uusia veronmaksajia Vantaalle. Pako Vantaalta on estettävä ja samalla turvattava Vantaa

veto- ja pitovoima. On väärin, että liian suuri osa Vantaalle muuttavista siirtyvät suoraan sosiaaliturvan piiriin. Vantaan perinteitä ja monimuotoisuutta tulee kehittää asukkaiden ja liiketoiminnan ehdoilla. Näin varmistetaan viihtyisä asuinympäristö, kilpailukykyiset toimintaedellytykset liiketoiminnalle.


Liian tiivis rakentaminen heikentää asumisviihtyvyyttä sekä turvallisuutta. Moni on joutunut muuttamaan tapaansa liikkua ilta-aikaan, koska alueista on tullut turvattomia. Vantaan lähiöt rakennetaan täyteen kerrostaloja, pienine asuntoineen. Samalla kuitenkin heikennetään lähiöiden palveluita ja tehdään autoilijoiden elämästä tukalaa. Tämä on tuhoisaa myös keskustan yrittäjille, koska tavoitettavuudesta on tehty tällä vihreällä politiikalla hankalaa. Turvallisen kotikaupunkimme tulee olla ystävällinen ja joustava kaikille asukkailleen ja tarjota tehokkaat liikkumismuodot ja julkiset palvelut kaikkien saataville. Yritykset odottavat myös palveluita sekä vaivatonta liikkumista. Puhutaan paljon raitiovaunuihin perustuvasta liikennemuodosta osana kokonaista julkista liikenneverkostoa. Vantaa ei ole tiiviisti rakennettu kuten Helsinki, jossa raitiovaunulla on selkeä etu ja hyöty. Vantaa on harvaan asuttu kaupunki, jonka taajamien välillä järkevimmät kulkumuodot ovat järkevästi kilpailutettu bussiliikenne ja nykyinen junaverkosto. Ratikkaa emme tarvitse ja nekin sadat miljoonat tulee ohjata ihmisten peruspalveluihin ja Vantaan oikeanlaiseen kehittämiseen.

POLITIKOINTI POIS KOULUISTA

Politikointi pois kouluista. Lapsia ja nuoria ohjataan koulussa sosialismiin viherpopulismin avulla. isänmaallisuudesta sekä kristillisistä arvoista on tehty pahe. Mies EI voi synnyttää, vaikka näin oppikirjassa väitetään. Minulla on kaksi poikaa, jotka molemmat ovat joutuneet politikoinnin uhreiksi ja tunteneet koulussa ahdistusta sekä painostusta. Vanhemman pojan luokassa on käynyt Setan edustaja puhumassa sukupuolien moninaisuudesta ja lopuksi hän oli kutsunut koko luokan marssimaan Pride-kulkueeseen sateenkaarilipun alle. 

 

Nuoremman pojan koulussa politikointi meni vieläkin pidemmälle. Tässä linkit tapahtuneeseen, josta tuli julkinen, kun vaadin koululta selitystä tapahtuneesta. Olen valmis taistelemaan kaikkien lasten puolesta puoluepoliittisesti vapaan oppimisen ja koulurauhan puolesta.

Suomen Uutiset: Mitä demaripoliitikko "Husu" sanoi perussuomalaisista sipoolaiskoulussa? Kiistää haukkuneensa rasisteiksi - levittänyt väärää tietoa ennenkin

Sipoon Sanomat: Poliitikon kouluvierailusta nousi somekohu – alakoululaisen äiti syyttää: "Lapsia aivopestään poliittisin perustein"

Aina heikompien puolella

Vanhukset: 


Vanhukset ansaitsevat arvokkaan ja kunniakkaan vanhuuden. He ovat jälleenrakentaneet hyvinvointiyhteiskuntamme. Kiitos siitä heille! On häpeällistä, että ikäihmiset jäävät ilman hoivaa ja liian moni yksin kotiinsa, kun tarvittavaa hoitopaikkaa ei löydy tai sitä joutuu jonottamaan vuosia. Vaalikentillä olen kuullut 70 vuotta täyttäneiltä, että heille ei enää kirjoiteta lähetettä jatkotutkimuksiin ikänsä vuoksi. 

Meillä on kuitenkin rahaa haaskata maailmalle, Afrikkaan, Lähi-Itään ja Etelä-Euroopan maille, jotka eivät ole hoitaneet talouttaan ja velvoitteitaan kunnolla, vaan odottavat nyt käsi ojossa lisää rahaa suomalaisilta. Suomelle tämä on kestämätöntä ja tulee maksamaan miljardeja ja taas miljardeja veronmaksajalle sekä eläkeläiselle. Kaikki tämä tulee tarkoittamaan verojen lisäämistä, palveluiden heikentämistä tai jopa niiden lopettamista. Suomi elää jo nyt velaksi ja tilannetta voisi verrata pikavipin ottamiseen. Joudut ottamaan lisää pikavippejä, jotta voit maksaa vanhan velan pois. Loppuviimein velkaa on niin paljon, että sitä ei enää ole varaa maksaa takaisin ja pelkona on valtion maksukyvyttömyys. Tämä voi johtaa ennennäkemättömiin pakkotoimenpiteisiin, jotka valitettavasti kohdistetaan pahimmillaan kansalaisten omaisuuteen. Tämä tarkoittaa myös veronmaksukyvyn sekä työpaikkojen häviämistä. Tätä me vantaalaiset emme halua ja tulen tekemään kaikkeni, että kunnioitus ja tasa-arvo ovat jatkossakin osa suomalaista identiteettiä sekä turvallisuutta. 

Lapset ja nuoret:


Olen  aikuisuuden kynnyksellä olevan erityislapsen äiti. Mikään työ tai tehtävä elämässä ei ole niin vaativaa, haastavaa ja tärkeää kuin olla äiti ja vanhempi. Minun tärkein elämäntehtäväni on saattaa lapsi turvallisesti aikuisuuteen. Tänä vuonna on ollut aivan liian monta murheellista tarinaa, joissa nuori on menettänyt henkensä sairauden, väkivallan, huumeiden, itsemurhan tai jonkin muun tragedian vuoksi. Joissain tapauksissa nuori ja apua hakeva perhe on jätetty oman onnensa nojaan. Lasten harrastustoimintaan tulee panostaa niin, että kaikilla lapsilla olisi halutessaan joku harrastus, jota harrastaa perhetaustasta riippumatta. Liikunta- ja vapaa-ajanviettopaikkoja tulee lisätä ja panostaa jo olemassa olevien ylläpitoon. Kaikki raha mitä sijoitamme lapsiin ja nuoriin on kuin pistäisi rahaa pankkiin. Kyse on vain verovarojen priorisoinnista. 

Lähden tekemään kaikkeni, että yksikään nuori ei syrjäytyisi tai jäisi ilman hoivaa, niin ettei hänellä ole ollut mahdollista saada yhteiskunnalta apua ja tukea jo varhaisessa vaiheessa, jälkihuoltoa unohtamatta.